Auto onderhoud

AUTOGARAGE MET UITSTEKENDE SERVICE AAN SCHERPE PRIJZEN

Een goede service is niet mogelijk zonder vakbekwame mensen. Bij Auto Service Turnhout (Antwerpen) kunt u er zeker van zijn dat al onze monteurs uitstekend opgeleid zijn om u zo de beste service te kunnen bieden. Daarbij volgen zij regelmatig bijscholingscursussen zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.. Tevens beschikken wij over de beste selectie gereedschappen, waaronder uiterst verfijnde uitleesapparatuur om een correcte diagnose te stellen. Bij Auto Service Turnhout zijn we dan ook zeer trots op ons team!

VOORDELIGER ONDERDELEN

Als onafhankelijke garage is Auto Service Turnhout niet merk gebonden. Omdat wij werken op zelfstandige basis, kunnen we u de mogelijkheid bieden om bij een reparatie te kiezen voor tweedehands onderdelen of voor niet originele onderdelen. Dit is kostenbesparend zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Uiteraard werken wij desgewenst met originele onderdelen..
Auto Service Turnhout, Onderhoud

VERVANGEND VERVOER

Heeft u een vervangwagen nodig tijdens een herstelling of onderhoud aan uw voertuig bij Auto Service Turnhout? Dit regelen wij graag voor u en op aanvraag hebben wij altijd een auto voor u ter beschikking.
Auto Service Turnhout, Onderhoud

CARROSSERIE HERSTELLINGEN

Als full-service autogarage specialist, kunt u bij Auto Service Turnhout ook terecht voor reparatie van materiƫle schade aan uw voertuig. Voordat herstellingen aan de carrosserie worden uitgevoerd, zorgen wij dat u een passende offerte heeft ontvangen, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

TECHNISCHE CONTROLE

Voor de jaarlijkse keuring biedt Auto Service Turnhout u de mogelijkheid om met uw voertuig naar de keuring te gaan. Voor veel mensen betekent dit een aanzienlijke tijdbesparing en minder stress. U kunt er ook voor kiezen om uw auto door ons te laten controleren voordat u met de auto naar de keuring gaat. Zo komt u niet voor verassingen te staan tijdens de controle en kan uw auto de keuring probleemloos doorstaan.
Onderhoud en Reparaties
Occasies
Carrosserie
Vervangend vervoer
Auto Service Turnhout, Footer, Logo

Adres

  • Nieuw adres per 1 april:
  • Bleukenlaan 8
  • 2300 Turnhout (BelgiĆ«)

Openingstijden

Vandaag
09:00 - 18:00
Voor alle overige openingstijden
klikt u hier.
Alle rechten voorbehouden © , Auto Service Turnhout.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.
Website beheer en onderhoud - LinQxx